De Vlaamse overheid start deze zomer met de bouw van de Noord-Zuid-Kempen.

Met de aanleg van twee rotondes en een fly-over nabij op- en afrit Geel-West én een nieuwe verbinding tussen Geel en Kasterlee wil Vlaanderen investeren in een vlotte en veilige mobiliteit in de regio.
 
De werkzaamheden in de omgeving van Geel-West zullen een sterke impact hebben op de verkeersbewegingen in de regio. Zeker aan het op- en afrittencomplex Geel-Oost en in de straten tot de westelijke ring van Geel zullen heel wat meer voertuigen rijden. Om de situatie beheersbaar te houden voor verkeer én omwonenden, komen er ten zuiden van Geel aanpassingen aan elf kruispunten, waaronder in Olen. De werken aan de kruispunten Industrielaan - Hoogbuul en Nijverheidsstraat - Moleneinde zijn gepland voor begin 2012.
 
Informatieavond in Olen op 27 juni
Om bedrijven en inwoners te informeren over dit grootschalige project, nodigen wij u uit op de infovergadering op maandag 27 juni om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Dorp 1. Niet alleen komt het algemene verhaal aan bod, er is ook ruimte om in te gaan op de impact van de Noord-Zuidverbinding op Olen.
 
Voor meer info kunt u alvast op  http://www.olen.be/product/512/default.aspx?_vs=0_N&id=2334 terecht.